Uudet Bowman tuotteet

Kupari vapaat levylämmönsiirtimet.

Nämä yksiköt ovat suunniteltu käytettäväksi erityisesti Etanoli polttoaineiden ja aggressiivisten diesel polttoaineiden kanssa.

Levylämmönvaihtimista on tullut "alan standardi" autoalan testilaitteistojen polttoaineiden jäähdytykseen tai lämmitykseen. Bowman tuotteet ovat yleisesti käytetty ja todistetusti luotettavia markkinoilla

Muita uusia Bowman tuotteita tulossa:

Bowman RK 400 & 600 sarjan öljynjäähdytin yksiköt nyt saatavilla

Bowman laajentaa tuotevalikoimaansa lanseeraamalla uusi RK sarjan öljynjäähdyttimet, kattamaan valikoimaa aina 1 MW lämpötehoon asti.

Bowman on laajentanut pakokaasun lämmönvaihdinmallistoa, uudentyyppisellä yksiköllä 15" halkaisijalla, joka pystyy hyödyntämään pakokaasujen hukkaenergiaa yli 1 MW moottoreista. Tämä pystyy tuottamaan noin 600kW lämpötehoa moottorin pakokaasujen hukkalämmöstä kun kaasujen virtausnopeus on 70kg/min.

Yhdistämällä tähän jäähdytysjärjestelmään Bowmanin muut lämmönvaihtimet niin saadaan moottorin hukkalämmöstä ja pakokaasuista jopa 1000kW lämpötehoa käytettäväksi lämmitykseen ja kuuman veden tuottamiseen. Oikein rakennettuna tämä järjestelmä voi saavuttaa yli 90% hyötysuhteen.